Kaymakam Bey Okulumuzu Ziyaret Etti

KARABÜK-Eskipazar İlçesi Kaymakamı Sayın Mehmet Yasin ERKAN 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle buluştu. Sayın kaymakamımıza, Eskipazar İlçe Millli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DAĞCIOĞLU ve Eskipazar İlçe Şube Müdürlerimiz Melih ZENCİR ve İbrahim Halil PARLAK eşlik etti.

Öğretmenlerimizle yapılan keyifli ve sıcak bir sohbetini ardından öğrencilerimiz buluşan Sayın Kaymakamımız, hayata ve eğitime dair öğrencilerimize rehber olacak bir sohbet gerçekleştirdi. Kaymakamımız Mehmet Yasin ERKAN öğrencilere kitap hediye etti.

Okulumuza yapmış oldukları bu ziyaret sebebiyle Kaymakamımız Sayın Mehmet Yasin ERKAN´ na ve , Eskipazar İlçe Millli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DAĞCIOĞLU ve , Eskipazar İlçe Şube Müdürlerimiz Melih ZENCİR ve İbrahim Halil PARLAK´ a Şehit Cafer Demirhan  İmam-Hatip Ortaokulu olarak teşekkür ediyoruz.

26.12.2018 530

26-12-2018