Öğrencilerin Deniz ve Dere Boğulmalarında Nasıl Önlem Almaları Gerektiği, Nelere Dikkat Etmeleri Gerektiği ile İlgili ve de Orman Yangınları ile İlgili Bilgilendirilmiştir

Yaz aylarının yaklaşmasından dolayı okulumuzdaki öğrencilerin deniz ve dere boğulmalarında nasıl önlem almaları gerktiği, nelere dikkat etmeleri gerektiğiile ilgili ve de orman yangınları ile ilgili bilgilendirilmiştir.

Bu bağlamda Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su işleri Genel Müdürlüğünün hazırladığı kamu spotunun ve Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün hazırladığı kamu spotu okulumuz koridorunda bulunan ekranlarda öğrencilere izletildi.

13.06.2019 268

13-06-201913-06-2019